5 x de leukste sneakers

Sneakers are always in fashion!
Schoenen die lopen als wolkjes en tegelijkertijd hartstikke ‘in fashion’ zijn? Yes, we hebben het natuurlijk over de sneaker. Dit mode-item is de afgelopen jaren onmisbaar gebleken in de garderobe van de vrouw. We kunnen er niet meer omheen. Ook bij Post Xchange zijn we dol op de sneaker. Ons nieuwe label PX Flex kent daarom ook een hele flexibele sneaker, verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Maar ook andere sneakers zoals de Corine 50 en de Fresh 26 verdienen een mooi plekje in jouw schoenencollectie dit seizoen. Wij zetten een aantal nieuwe, leuke sneakers voor je op een rij!

Deze gele topper is onderdeel van het label PX Flex. Dit is misschien wel de meest flexibele sneaker die je ooit hebt gezien. De schoen bestaat uit één stuk leer, waardoor de sneaker zowel door kan als een modieuze schoen als voor een comfortabel exemplaar.

De Lori 05 zorgt voor blije gezichten. Deze sneaker kent een wat dikkere zool, maar blijft draagbaar. Ook het kleurenpalet en het dierenprint detail op de achterkant geven deze sneaker de it-factor.

Van een dierenprint krijgen we nooit genoeg. Zo hijsten we onze Fresh sneaker in een nieuw jasje door een fashionable detail toe te voegen. En bovendien: een witte sneaker is toch altijd een goed idee?

Ook onderdeel van de PX Flex familie: de Fiona sneaker in Bronze. Het is leuk om te zien hoe een tint een schoen een hele andere uitstraling kan geven. En we hebben nog meer metallic-varianten, namelijk Silver & Gold.

De Corine 50 sneaker shoppen? Daar krijg je geen spijt van. Deze sneaker is vrijwel met je gehele garderobe te combineren. Casual met een spijkerbroek en een sweater. Of geef een pantalon een sportieve touch. Het mag allemaal!

Kijk voor een verkooppunt bij jou in de buurt en shop jouw favoriet.