Backstage report: shoot FW’19

Shoot Fall/Winter ’19 collection

Terwijl de zomer officieel nog moet beginnen, zijn we bij Post Xchange achter de schermen al druk bezig met volgende seizoenen. Vorige week legden we de nieuwe Fall/Winter ’19 collectie vast op een hele mooie locatie, ergens in Nederland. Dit in samenwerking met fotograaf Shiva Faber, make-up artist Bart Brom, model Lotte en stylist Lisa. Team work makes the dream work. We geven je een kijkje achter de schermen:

Model lotte is het vaste gezicht van onze look book foto’s. Zij zat al vroeg in haar en make-up. Make-up artist en haarstylist Bart Brom zorgt er iedere keer weer voor dat ze er fantastisch uitziet.

Geen sandalen en espadrilles, maar autumn proof sneakers én boots. Zet je dit glimmende paar alvast op jouw wishlist?

De locatie was een prachtig verlaten pand met een vintage, industriële look. Er waren diverse leuke hoekjes te vinden om te fotograferen. Zo verhuisde het team o.a. naar een etage hoger om te shooten. Hi!

Ready, set shoot! Styliste Lisa Huiberts verzorgde de styling en stelde diverse toffe sets samen. Hoe leuk is deze jurk met witte boots? 

Ook deze eyecatchin’ sneakers behoren tot de gloednieuwe collectie. We moeten nog even wachten, maar houden je op de hoogte. Let fall begin.