De Fall/Winter ’18 schoenentrends

De herfst is officieel van start gegaan, dus dat vraagt om een nieuwe herfstgarderobe. Met deze schoenen kom jij het najaar stylish door!

Dierenprint

Een beestenboel! Van de slangenprint tot het luipaard dessin. Om dierenprints kun je dit najaar niet heen. Zo spotten we veel schoenen die geheel bezet zijn met een dierenprint, maar kun je dit gegeven ook prima in de details verwerken. Kijk maar naar onze Messy boots, die zijn voorzien van een leopard streep op de zijkant, of naar de Jessy 852 laarzen, waarbij we het printje verstopt hebben aan de achterzijde.

Stoere boots

We blazen de biker boot nieuw leven in en maken ‘m nog draagbaarder en stoerder. Met of zonder studs, in de alom bekende zwarte kleur of juist in een uitgesproken kleur, met een grove zool en zonder grove zool. Onze biker boots zijn stoer, sportief, maar toch vrouwelijk. Tip: combineer een stoer laarsje eens met een vrouwelijke maxi-dress.

Western

Hi haaa! We dopen western boots om tot dé laarzen van dit moment. En nee, dan hebben we het niet per se over die zware boots op de prairie, maar ook over elegante modellen met een western touch.

Rood en bruin

Als we het over trendkleuren hebben, dan hebben we het dit seizoen over warmrood en bruin. Bruin is zowel in schoenenland als in de modewereld een regelrechte hit dit najaar. Maar ook rood wint het van andere kleuren. Kijk maar naar de Jessy 465 in rood.