De Fresh sneakers op een rij!

Hoge en lage modellen
Voor ieder wat wils nemen wij heel serieus. Zo ontwerpen wij ieder seizoen een collectie die voldoet aan de trends, maar die ook bestaat uit diverse modellen. Zodat er voor iedere vrouw een passende schoen bij zit. De Fresh-familie – onze Fresh sneaker kent meerdere broertjes en zusjes – zijn hier een goed voorbeeld van. Deze sportieve doch elegante sneaker is er in diverse kleuren, met en zonder rits en in een hoog en laag model. Leuk te combineren onder een jeans, maar ook met een leather look legging bijvoorbeeld.

Of met een denim jumpsuit..
We hebben een look voor je samengesteld om je te laten zien hoe je de Fresh sneaker onder andere kunt combineren. En eerlijk gezegd was dat geen grote klus, want deze witte topper staat overal leuk bij. Wij kozen dit keer voor een denim jumpsuit van Stella McCartney, waarmee je in één klap een volledige, fashionable outfit aan hebt. Een zwarte retro tas erbij en klaar!

Voor de liefhebber van printjes
Ben jij dol op printjes? Ook dan is de Fresh sneaker een schot in de roos. De sneaker heeft namelijk een dierenprint aan de achterzijde van de schoen. Vergeet een hoog Nel Veerkemp gehalte, wij kiezen voor een bescheiden dierenprint detail. Zo blijft de schoen klassiek, draagbaar en geschikt voor iedere gelegenheid. Ga jij voor goud metallic met slangenprint (Fresh 27) of voor wit met een cheetah printje in zwart/wit (Fresh 26)? Beide wat ons betreft een goede keus!