Deze boots mogen niet ontbreken in jouw garderobe!

Want, je draagt ze het hele jaar door.
We kopen het liefst veel schoenen. Voor bij iedere look als het kan een ander paar. Gelukkig zijn sommige schoenen zó tijdloos, dat ze niet snel aan vervanging toe zijn. Sterker nog, sommige exemplaren worden met de tijd mooier. Denk maar aan een goede western laars. Draag je ze meer, dan krijg je een ruigere look. Deze toppers van boots uit de Post Xchange collectie behoren tot de boots die niet in jouw garderobe mogen ontbreken. Daar heb je namelijk zowel in het voor – als najaar plezier van.

Pepe 25

Deze fijne boot bestaat uit de perfecte mix van western en klassiek. Western is dit seizoen dé trend, dus met deze laarzen aan je voeten hoor je er helemaal bij. De Pepe’s kennen geen overdreven western invloed, waardoor ze heel draagbaar blijven. Je draagt de laarsjes in de winter, maar ook in de zomer. Onder een jurk of rok bijvoorbeeld. Western heb je nooit genoeg!

Gigi 35

Eigenlijk hoort iedere vrouw een zwarte, lederen laars in haar garderobe te hebben staan. Dit tijdloze item blijft in de mode en zien we vandaag de dag weer veel in het straatbeeld. De kans is groot dat de geschiedenis zich over een paar jaar weer herhaalt, waardoor de Gigi boots weer uit de kast mogen.

Jessy 990

Met okergeel zit je dit seizoen goed. De Jessy 990 laars brengt kleur in je garderobe. Maar ook in het voorjaar grijp je gegarandeerd weer naar deze ‘vrolijke’ eyecatchers. Daar kan niemand omheen! Ook voor de leopard lovers een goede aankoop 😉

Jessy 820

De Jessy 820 boot is een ware bestseller. Dit laarsjes staat ieder seizoen weer met stip op nummer één. De meesten kiezen voor zwart of bruin, maar ook de witte variant showen we graag aan je. Winters wit voor in de winter, fris wit voor in de zomer.