Hoogwaardige sneakers voor het voorjaar!

Hoogwaardige sneakers
Post Xchange ontwerpt schoenen voor vrouwen die vrouwelijk, sportief en van goede kwaliteit zijn. Onze sneakers zijn gemaakt van mooie materialen zoals hoogwaardig leer. Dit zorgt ervoor dat de schoen niet alleen mooi blijft voor het oog, maar ook voor je voeten een goede keus is. Kwaliteit en schoonheid gaan hier perfect samen. Want, we willen schoenen die lekker lopen, maar die vooral ook leuk zijn. Zodat je er iedere dag van de week goed uit kunt zien. Dit voorjaar gaan wij voor deze hoogwaardige, sportieve en vrouwelijke sneakers:

Fiona 01 Gold
De Fiona sneaker in goud is wat ons betreft een echte winnaar dit seizoen. De Fiona sneaker is onderdeel van de PX Flex collectie. Een collectie die bestaat uit flexibele schoenen. Je kunt je dus wel voorstellen dat deze sneaker heel fijn loopt, aangezien het materiaal zich aanpast aan jouw voet. Wij zijn fan van de gouden variant, omdat dit de sneaker wat extra ‘mode-gevoel’ geeft. En de schoen schittert zo leuk als de zon er op schijnt!

Carly 170 Silver Metallic
Nu we ons toch in de metallic hoek bevinden, gaan we door naar een andere metallic eyecatcher: de Carly 170 sneaker. Deze sneaker heeft een sportieve uitstraling dankzij het dessin aan de voorkant en zijkanten van de schoen. Tegelijkertijd behoudt de Carly haar elegantie door de subtiele vormen en zool. Het beste van beide werelden! Ook te dragen onder een pantalon voor een meer chique look.

   

Seven 01 Beige Leather
Met de Seven sneaker aan je voeten trek je de aandacht. Deze schoen heeft een chunky zool, waardoor de schoen een groots effect heeft. En juist dát is nu helemaal in. Deze variant van de Seven sneaker kent een python print en suède stukken. Dit geeft de schoen een speelse uitstraling. Deze mix van materialen en prints zorgt ervoor dat onze variant van de chunky sneaker voldoet aan de trends, maar wel haar eigen identiteit behoudt. Zo blijft de sneaker vrouwelijk.

Carly 188 Black White Python
Als er dit voorjaar één schoen is die niet mag ontbreken in jouw schoenencollectie, dan is het de witte sneaker. Het voordeel van een witte sneaker is dat je onmiddellijk een paar schoenen aan hebt die perfect passen bij het voorjaar én bij iedere look. Met een witte sneaker in je garderobe hoef je nooit bang te zijn dat je geen paar schoenen hebt die passen bij je outfit. Wit past overal bij. Om de witte sneaker wat op te fleuren kent de Carly 188 sneaker een python printje. Wie is er nou niet dol op een dierenprint op zijn tijd? Deze sneaker gaat jou fantastisch staan!

  

Ben jij er al uit welk paar het wordt? Je vindt hier de verkooppunten bij jou in de buurt.