New: Elke wedges

Mooie wedges voor een spetterende zomer!
De gemiddelde garderobe van een vrouw bestaat doorgaans niet uit slechts een aantal kledingstukken. Wij vrouwen hebben graag wat te kiezen. En dat geldt ook voor schoenen. Betrap je jezelf er regelmatig op dat je wel heel veel schoenen hebt? Niets om je voor te schamen hoor, wij begrijpen dat als geen ander. Deze keer staan de gloednieuwe Elke wedges in de schijnwerpers. En hoogstwaarschijnlijk belanden die binnen no time op jouw verlanglijstje. Sorry not sorry!

Zo combineer je de Elke wedges
Een wedge is een schoen die voorzien is van een ‘dichte’ hak. In de meest gevallen is deze hak van kurk, net zoals bij de Elke wedge. Dit zorgt er – samen met de fringe details en de warme kleur – voor dat deze schoen bij uitstek geschikt is voor een warme zomeravond. Wij kiezen er dan ook voor om de sandaal romantisch te dragen met een bloemenjurk én een tas gemaakt van riet. Deze samenkomst van materialen zorgt voor een heerlijke, zomerse vibe. Ben je geen jurken-type? De sandalen met hak vrolijken ook iedere broek op!

Warme kleuren
De elegante Elke wedge is te shoppen in Olive & Yellow, en is gemaakt van suède. Het okergeel is perfect voor de zomer. Het is dan ook niet gek dat we deze tint regelmatig terug zien in het straatbeeld. Geel kun je ook prachtig combineren met aardetinten, wat komend seizoen ook een hit is. De olijfkleurige variant is tevens een topper voor in jouw schoenencollectie. Makkelijk te combineren, maar toch uniek!

Shop jouw favoriete Post Xchange schoenen bij  een verkooppunt bij jou in de buurt.