New: Inez loafers

Elegante instappers voor de elegante vrouw!
Nu we langzaam richting de lente gaan, verandert het schoenenaanbod mee. De laars maakt plaats voor een hippe sneaker in frisse lentekleuren, en de sneaker maakt op haar beurt weer plaats voor fijne instappers. En als wij aan elegante instappers denken, dan denken we aan loafers. Speciaal voor het lenteseizoen ontwierpen we de Inez loafers. De Inez loafer is onderdeel van onze gloednieuwe PX Flex collectie en daarmee het zusje van de flexibele Fiona sneaker. De PX Flex collectie dankt haar naam aan de flexibiliteit van het schoeisel.

De Inez 01 loafers zijn een must
Waarom? Omdat deze loafers iedere outfit omtoveren tot een klassiek geheel zonder dat het saai wordt. De Inez loafers zijn vrouwelijk, maar kennen in tegenstelling tot veel ander loafers – een sportief randje. Dat maakt dat je de instappers niet alleen onder een chique pantalon, maar ook onder een verwassen of lichte jeans (zoals in onderstaande shopping) kunt dragen. De Inez loafers zijn te shoppen in diverse vrolijke kleuren, wat deze schoen perfect maakt voor het lenteseizoen. Geef je garderobe extra kleur! 

Wit, geel en bruin!
Er gaat dit voorjaar geen dag voorbij zonder dat je de kleuren wit, geel en bruin spot. Deze tinten zijn namelijk goed vertegenwoordigd in modeland. Warm, geel en bruin doen je benen bruiner lijken, wat zorgt voor een fijne, zomerse glow. En wit, daar krijgen we nooit genoeg van. Van witte boots onder een schattige playsuit tot deze witte loafers onder een fantastische zomerjurk. Wit is nou eenmaal altijd een goed idee! Welke loafers zijn jouw favoriet?

Shop de loafers bij een verkooppunt bij jou in de buurt.