New: Morgan sneakers

Dreaming about new sneakers?

Droom niet verder, want de perfecte sneaker is onderweg. De Morgan sneaker is wat wij noemen een echte ‘catch’. Met deze sneakers aan je voeten ga jij comfortabel, sportief én vrouwelijk door het leven. Handig, als je ‘druk druk druk’ bent.

De sneaker is gemaakt van soepel leer, waardoor het materiaal zich snel naar je voet vormt. De witte, dikke zool geeft de Morgan sneaker een sportieve uitstraling. De details aan de achterkant van de sneaker – de leopard of zebraprint – geeft de schoen daarentegen een meer vrouwelijke touch. Er gaat niets boven een fijn dierenprintje! De Morgan sneaker is er in herfsttinten als warm geel en bruin of in wit of zwart. Er is tevens een variant waarbij de sneaker voorzien is van een ritsje.

Hoe je de Morgan 01 combineert? Met de favoriete items uit jouw garderobe, zoals een mooie jeans. Het is tevens leuk om je broekspijpen iets op te rollen en een leuk sokje in de sneaker te dragen. De sok komt dan boven de sneaker uit, en dat is net even anders dan anders! Kun jij niet wachten om deze toppers te shoppen? Houd onze verkooppunten in de gaten.