Nieuw in de collectie: Seven sneakers

Verliefd op de Seven sneakers
Ja, dat zijn we. Tot over onze oren. De Seven sneaker komt op het juiste moment. We hebben onze fanatieke zoektocht naar zomerse sandalen achter de rug en zijn nog lang niet toe aan herfstachtige taferelen. Voor wie nog ruimte in haar schoenengarderobe heeft, is het tijd voor sneaker-shoppen. Sneakers kunnen namelijk alle seizoenen. En als je gaat sneaker-shoppen, sla dan vooral onze Seven sneakers niet over. Deze sneaker voldoet werkelijk aan al je schoenenwensen!

Lichtgewicht sneakers van leer met grove zool
Zoals je van ons gewend bent, voldoet ook deze sneaker aan onze waarden. Post Xchange sneakers zijn sportief, maar toch altijd vrouwelijk. De hippe Seven sneaker is een combinatie van beide. Deze sneaker draag je onder een spijkerbroek met een witte top, maar ook onder een beige pantalon om je look iets minder klassiek te maken. Het is aan jou! Je shopt onze ‘nieuweling’ in twee verschillende kleursamenstellingen. De sneakers hebben een grove witte zool, zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben suède-details. Én goed om te weten: de sneaker is zo licht als een veertje.

Ontdek een verkooppunt bij jou in de buurt
Post Xchange wordt bij meerdere verkooppunten door het land verkocht. Er zit vast ook een winkel bij jou in de buurt waar je heerlijk kunt shoppen. Klik hier om een verkooppunt bij jou in de omgeving te vinden.