Party shoes

Met deze schoenen kom je feestelijk voor de dag!

December staat in het teken van de feestdagen en daar hoort een passende outfit bij. Trek je glitterjurk maar uit de kast of ga voor een prachtig vrouwelijk broekpak. Tijdens kerst of oud en nieuw pakken we extra uit. Welke schoenen je bij die feestelijke outfit draagt? Pumps natuurlijk. Wij hebben onze favorieten voor de feestdagen op een rijtje gezet.

Pumps met blokhak

Een elegante pump is de perfecte schoen voor de feestdagen. We spotten veel hoge hakken, maar heb je ook gedacht aan een pump met blokhak? Deze schoen is niet alleen elegant, maar ook praktisch gezien een goede optie. Deze pumps lopen namelijk heerlijk. Draag ze in zwart of kies voor de pump met slangenprint om extra op te vallen. Ideaal voor een avondje op de dansvloer.

Laarsjes met hak

Onze Lola laarzen zijn party proof. Een laars geeft meer steun aan je voet en staat ook mooi onder een feestjurk. De laarsjes zijn voorzien van een subtiele dunne hak en stralen elegantie uit. Deze schoenen draag je niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook naar kantoor. Een slimme aankoop dus. Succes gegarandeerd!