Sandalen in zomerse kleuren!

Sandalen waar je deze zomer niet zonder kan!
Bestaat er een beter gevoel dan het ultieme zomergevoel? Wij vinden van niet. Terwijl het zonnetje fel schijnt, voorzien wij jouw voeten van schoenen die lekker zitten én modieus zijn. Zo zie je er deze zomer op je allerbest uit. De zomermaanden zijn bij uitstek geschikt om uit te pakken met felle kleuren. Zo zijn er tinten, zoals oranje en geel, die jouw gebruinde benen extra accentueren. Wij selecteerden onze favoriete sandalen in gezellige kleuren voor dit seizoen. Shoppen maar!

Frisse, vrolijke kleuren sieren jouw garderobe
Vrolijke sandalen toveren iedere morgen een lach op je gezicht, zodra jij je garderobekast open doet. Deze pareltjes zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit – dus lopen heerlijk – en zijn tegelijkertijd een goede toevoeging voor een zomerse look. De blauwe Celiz 07 zijn opvallend en kunnen zowel casual als chic gedragen worden. De Celiz 51 sandalen zijn dankzij de ‘shiny finishing’ perfect voor een avondje uit. En de gele sandalen brengen vrolijkheid in jouw kledingkast. Voor welke sandalen kies jij?

Metallic party!
Deze zomer ontkomen we niet aan metallic. En dat vinden wij helemaal niet erg, want een beetje glamour kan nooit kwaad. Het leuke van metallic is dat het een schoen wat meer jeu geeft. Of beter gezegd: extra uitstraling. Dat bewijzen de Nora 05 sandaaltjes met hak en de comfortabele Lize 01. Dit laatste model is nu he-le-maal hip. Makkelijk te dragen onder een jeans, met een T-shirt en een goede tas. De Nora 05 sandalen draag je evengoed onder een jeans, maar heeft ook een deftige kant. Een zwart jurkje aan en gaan!

Shop bij een verkooppunt bij jou in de buurt
Post Xchange schoenen shop je bij diverse winkels in Nederland. Hier vind je een overzicht van de verkooppunten bij jou in de buurt. Op zoek naar een specifieke schoen? Je mag ook altijd contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken waar je jouw favoriete schoen kunt vinden. Nieuwe schoenen zijn altijd een goed idee!