De schoenentrends voor het voorjaar!

Dé schoenentrends voor het voorjaar
Stiekem hebben we geen goede reden nodig om een paar nieuwe schoenen te shoppen, maar we kunnen er niet omheen dat een nieuw seizoen een wel heel goed moment is om je garderobe op te frissen. Letterlijk opfrissen, want het voorjaar vraagt om frisse, fruitige en hippe items, die je looks wat extra vrolijkheid geven. Ook op schoenengebied kijk je deze lente je ogen uit, want er is zoveel keus! Lekker dragen waar jij blij van wordt, dat is ons motto.

Draag waar jij blij van wordt!
Tijdens het ontwerpproces houden we de schoenen- en modetrends nauwlettend in de gaten. We voegen er ‘draagbaarheid’ en ‘vrouwelijkheid’ aan toe en stellen zo een collectie samen die geschikt is voor iedere vrouw. Zoveel vrouwen, zoveel smaken. De SS20 collectie is dan ook een mooie verzameling van diverse stijlen die ‘on trend’ zijn. Van western boots tot romantische sandalen en van flexibele sneakers tot elegante loafers.

NEW!
Er zijn een aantal musthaves die jouw schoenencollectie dit voorjaar compleet maken. Een must is de sneaker. De witte, sportieve Morgan sneaker mogen we bijna een ‘basic’ noemen. Deze sneaker combineer je met werkelijk waar alles! Wil je een opvallender model? Dan is de Fiona sneaker in gold metallic echt iets voor jou. Deze flexibele sneaker is een feest voor het oog. 

Ook je Jessy booties mogen dit seizoen weer uit de kast. Deze schoen is een typisch gevalletje ‘bestseller’ en is ieder jaar weer een groot succes. Leuk te dragen onder een lange rok of jurk.

Maar waar we echt naar uitkijken, is het ‘blote-benen-weer’. Ook daar hebben we aan gedacht. De Nora 01 sandaal is het zonnetje aan jouw voeten dankzij de felle kleur rood. Een ander zonnetje uit de SS20 collectie is de Inez loafer in geel. Deze loafer straalt elegantie en vrolijkheid uit. Welke schoen is jouw voorjaarsfavoriet? Shoppen maar! Bij een van onze verkooppunten.