Spring/Summer ’20: zomerse sandaaltjes

It’s never too early to get excited for summer & sandals.
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met uitkijken naar de zomer. Die heerlijke tijd dat je je voeten weer wat lucht geeft met trendy sandalen aan je voeten. De Post Xchange Spring/Summer ’20 collectie kent dan ook een aantal leuke open schoenen die je voeten hét comfort geven dat ze verdienen én daarnaast ook gewoon te enig zijn om te laten staan. Het ‘sandaal-shop-seizoen’ is officieel geopend!

Vooral platte sandalen zijn een aanwinst voor je garderobe. Met deze van leer gevlochten sandalen maak je deze lente en zomer een onuitwisbare indruk. Draag bijvoorbeeld deze zwarte sandalen onder een lichte jeans of onder een lange bloemenjurk. Hiermee switcht de sandaal van stoer naar romantisch. Ook fijn: deze platte sandalen nemen niet te veel ruimte in je koffer in beslag.

Wil je nét iets meer gekleed voor de dag komen? Dan is een wedge een prima idee. Deze wedge – de Elke 25 in Yellow Suede – kent een hak van kurk. Het voordeel van deze hak is dat je stabiliteit behoudt en de elegante schoen dus ontzettend fijn zit. Geen verzwikte enkels voor jou. De wedges kennen een leuk fringe detail aan de voorkant. En de kleuren Yellow en Olive maken deze schoen tot de perfecte schoen voor een zomer in Ibiza-sferen. Wij zijn dol op die bohemian twist.

Ben jij ook al in de shopping mood? Bekijk dan bij welke verkooppunten je in jouw omgeving terecht kunt. Zie hier Post Xchange verkooppunten.