Zo combineer je de Babs laarsjes!

De Babs laarsjes zijn een aanwinst voor jouw garderobe

Ja, dat zijn ze zeker. Deze elegante laarsjes bieden een mooi tegenwicht in het land der schoenen. Waar menig vrouw kiest voor stoerdere boots en laarzen met een western randje, ga jij dit najaar voor chic. We geven je groot gelijk. De Babs laarsjes zijn gemaakt van prachtig suède en trendy. Dankzij deze laars heb je altijd een schoen binnen handbereik, die bij iedere gelegenheid past. Wij combineren de Babs laarzen zo:

Een schoen is net een kameleon, de schoen past zich namelijk aan aan de look. Hoe dít laarsje overkomt, valt of staat met de mix aan kledingstukken, waarmee je ‘m combineert. Dankzij de ‘herfst proof’ jurk van Altuzarra en een heerlijk bohemian tasje van Chloé, krijgt de laars een western/boho uitstraling. Fijn voor een ‘saturday stroll’ door de stad.

Maar ook voor een meer degelijke look is de Babs laars geschikt. In deze outfit ga jij naar kantoor of naar een belangrijke afspraak. De prachtige blouse van H&M is chic en speels door de ruches, de jeans is een altijd-goed-broek, en met de heuptas van FENDI laat je jouw oog voor trends zien. Iets wat wij, als we schoenen ontwerpen, ook belangrijk vinden. De schoenen van Post Xchange zijn namelijk altijd on trend en vrouwelijk! Hoe combineer jij de Babs laarzen het liefst? Shoe shopping doe je bij een verkooppunt bij jou in de buurt.